Seneste nyheder

Åbningstider

Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00

Priser

Entré kr.  50,-
Børn u. 12 år Gratis
Grupper kr.  40,-
(min. 10 personer)

 

 Auto Galleriets sponsorerFølg os på Facebook

Find Auto Galleriet på Facebook

Følg os på YouTube

youtube-logo

Betalingsservice tilmelding

Klik her for at tilmelde betaling af medlemskontingent til Betalingsservice

biler-i-auto-galleriet-i-herning

Et levende bilmuseum

Auto Galleriet Herning er en udstilling med over 100 spændende privatejede veteranbiler, klassiske biler, liebhaverbiler, veteranmotorcykler og andre transportmidler, og udstillingen spænder aldersmæssigt over næsten 100 år med enkelte biler helt tilbage fra 1920'erne.

Auto Galleriet Herning er åbent for publikum hver lørdag og søndag mellem 10.00 og 16.00 med undtagelse af ganske få weekender omkring jul og nytår. Den motorinteresserede kan nemt få nogle timer til at gå med at beundre køretøjerne, drikke en kop kaffe og få en sludder med et af Auto Galleriets mange medlemmer, som altid er at finde i Auto Galleriet på lørdage og søndage. Om sommeren bliver hovedparten af bilparken brugt flittigt, og der vil ofte være mulighed for at se og høre når et af Auto Galleriets medlemmer kommer og henter sit køretøj for at tage en tur i det gode vejr. I vinterhalvåret vil man typisk opleve at tiden går med småreparationer i værkstedsområdet eller polering af klenodierne.

biler-i-autogalleriet-herning

Bibliotek med masser af motorteknisk litteratur 

Har man hang til litteratur om biler og motorcykler, må man gerne sætte sig i Auto Galleriets bibliotek, hvor man kan bladre i alt fra gamle FDM Motor blade, til bøger om biler og motorcykler. I vores samling findes motortekniske bøger og blade helt tilbage fra 1920'erne!

bibliotek-med-motor-litteratur

Stor modelbil samling 

Auto Galleriet huser også en større samling af modelbiler, hvoraf ca. 250 er i skala 1:18. Samlingen er ejet af et af vore medlemmer, som har en særlig kærlighed til Ford Mustang, hvorfor samlingen naturligt nok indeholder stort set alle forskellige årgange og typer af Ford Mustang. Samlingen rummer også mere eksotiske biler som f.eks. Aston Martin eller Bugatti, men naturligvis også mere almindelige biler som f.eks. VW eller Citroën.

modelbiler-i-autogalleriet-herning

Salg af biler

Enkelte biler i udstillingen er til salg, så går man i overvejelser om at anskaffe sig en veteranbil, vil det være muligt at lave en handel her.

biler-til-salg-i-auto-galleriet-herning

Auto Galleriets søstre

Auto Galleriet, Herning har to søster foreninger i henholdvis Århus og Rødekro som også udstiller privatejede køretøjer, se nedenstående links.
Auto Galleriet Aarhus
Auto Galleriet Syd