Seneste nyheder

Åbningstider

Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00

Priser

Entré kr.  50,-
Børn u. 12 år Gratis
Grupper kr.  40,-
(min. 10 personer)

 

 Auto Galleriets sponsorerFølg os på Facebook

Find Auto Galleriet på Facebook

Følg os på YouTube

youtube-logo

Betalingsservice tilmelding

Klik her for at tilmelde betaling af medlemskontingent til Betalingsservice

Autogalleriet i Herning vært for nyt mødested


Af Gorm Albrechtsen

Autogalleriet i Herning bliver nyt mødested for midtjyske medlemmer af Dansk Veteranbil Klub. Det sker med baggrund i en aftale mellem galleriet og veteranbilklubben, der er landets største med mere end 6000 medlemmer.

Det har længe været et ønske for klubben at skabe bedre forhold for de midt6jyske medlemmer, der nu en gang om måneden rykker ind i klublokalerne på Industrivej Syd 1 i Herning. Især for entusiaster med klassiske køretøjer og interesse for beslægtede klubaktiviteter vil det nye mødested spille en særlig rolle. De har hidtil været henvist til mødesteder som vestjyske Spjald og Ristrup ved Århus. Nu bliver Autogalleriets haller og klubfaciliteter hjemsted for DVK-medlemmer fra Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Viborg. Den første mandag i hver måned er udpeget som fast mødedato med start mandag 4. august.

Både værtsfolkene i Autogalleriet og de særdeles aktive veteranklubmedlemmer står over for en travl sommersæson med talrige aktiviteter, før højsæsonen for mødesteds-arrangementer indledes hen på efteråret.

Fakta

Dansk Veteranbil Klub er Danmarks største af slagsen med mere end 6000 medlemmer fordelt over hele landet. Klubben henvender sig til ejere af veteranbiler og veteranmotorcykler og andre med interesse for ældre køretøjer. Det er således ikke nødvendigt at eje et køretøj for at være medlem.
 
Autogalleriet Herning har til huse på Industrivej Syd i Hernings museums- og uddannelseskvarter Birk.  Foreningen bag aktiviteterne blev stiftet i 2009, og tæller ca. 150 medlemmer, der har mere end 100 klassiske køretøjer opbevaret og fremvist under betryggende forhold. Ud over et kommende mødested for DVK medlemmerne er Autogalleriet også mødested for regionens MG-entusiaster.

dvk-paradekørsel
I Herning er interessen for klassiske køretøjer stor. Billedet er fra en af flere paradekørsler gennem byens centrum.

dvk-modeshowdvk-modeshow

Autogalleriet Herning bliver nyt mødested, og her er man vant til at samle interesserede. For eksempel som her til modeopvisning eller specialudstillinger.