Seneste nyheder

Åbningstider

Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00

Priser

Entré kr.  50,-
Børn u. 12 år Gratis
Grupper kr.  40,-
(min. 10 personer)

 

 Auto Galleriets sponsorerFølg os på Facebook

Find Auto Galleriet på Facebook

Følg os på YouTube

youtube-logo

Betalingsservice tilmelding

Klik her for at tilmelde betaling af medlemskontingent til Betalingsservice

light Af Martin Brødløs, Auto Galleriet

Nyd lyset i Auto Galleriet !

Der er nu moderne strømbesparende LED belysning i hele Auto Galleriet, i hallerne, i køkkenet, i medlemslokalet, i Kim's Corner og på toiletterne.

Når man tænder lyset i Auto Galleriet vil man bide mærke i at der ikke længere er nogen forsinkelse på belysningen, de gamle lavenergipærer som er flere minutter om at opnå fuld lysstyrke og de glimtende lysstofrør i hallerne og i køkkenet findes ikke mere, i stedet er der øjeblikkeligt lys når man trykker på knappen, og der er virkelig knald på lysstyrken fra første sekund.

I det meste af sidste uge arbejdede rigtig mange af vore medlemmer på en omfattende ombygning af lysarmaturer i Auto Galleriet, vore gamle strømslugende lysstofrør er nu blevet skrottet til fordel for LED belysning, med et strømforbrug som er mere end halveret i forhold til de tidligere lyskilder.

Udskiftningen har været så længe under vejs, at LED teknologien er blevet væsentlig forbedret undertiden vi har lavet kalkyler, indhentet pristilbud, afprøvet forskellige vareprøver, målt lysstyrke, kontrolleret farvetemperatur og lavet prøveombygninger. Omkring halvandet år har vi arbejdet på at få strømbesparende lyskilder i Auto Galleriet.

Det har været en bekostelig affære økonomisk, men takket være den meget store indsats fra vore egne medlemmer har selve udskiftningen kun kostet meget lidt, og tilbagebetalingstiden er derfor under to år.

Samtidig med ombygningen af armaturerne var der taget initiativ til forårsrengøring i hallerne, så nu fremstår vore haller rene, pæne og godt belyste.

Der skal gives en stor ros til alle som har været involveret i dette projekt, både til de udførende arbejdskrafter og til de mange interesserede som har givet moralsk opbakning.

Vi kan være stolte af at være medlemmer i en forening med så mange ildsjæle som gerne giver en hånd med når der er store eller små projekter eller arrangementer og til alle de daglige opgaver som er i vores forening.